top of page

Aktivitetsoversigt for OccupyInspirational Zone (29. juni - 31. august 2013)"Inspirational Zone" er et koncept for at skabe et fælles rum for vidensdeling, idé udveksling/udvikling og direkte aktion.Vi vil hen over sommeren, med start lørdag den 29. juni starte en kampagne for at skabe et fælles rum, med afsæt i brug af det offentlige rum, pladser i byen og de forskellige institutioner såsom biblioteker, for at sprede oplysning om gaveøkonomi kontra en kapitalistisk økonomi baseret på rentebærende penge.Se mere hérBeyond Green Economy (konference i pinsen 2013)»Grøn vækst er sort snak«

Det mener en gruppe græsrødder fra Occupy Copenhagen og Omstilling Danmark og de står bag en storstilet konference om økonomi, systemkrise og alternative løsningsmodeller. Konferencen, der bliver afholdt på Copenhagen Business School i pinsen, den 19. maj, byder bl.a. på indlæg af den amerikanske forfatter Charles Eisenstein, der giver sit bud på hvordan den globale krise kan løses, og hvordan vi selv – uafhængigt af politikere og erhvervsliv – kan hjælpe den positive udvikling på vej.Se mere hér#globalNOISE #13.o (13. oktober 2012)For at markere 1 året for den globale Occupy bevægelses fødsel tilsluttede Occupy Copenhagen sig den globale aktionsdag »global noise« den 13. oktober 2012 under parolerne: 

· Ordentlig levevilkår til alle, mennesker, dyr og natur!

· Miljøet skal prioriteres over økonomisk profit!
· Afskaf det gældsbaserede pengesystem!
· Ægte demokrati nu!Se mere hérForårsrevolution (12. maj 2012)  For at markere 1 året for den spanske Indignados- og ¡Democracia real YA!-bevægelses første manifestation og start skudet til hvad der blev Occupy Denmark arrangerede Occupy Copenhagen »Forårsrevolution« "Bankerne, finanseliten og deres administrerende direktører fik økonomien til at kollapse og titusindvis af arbejdspladser til at forsvinde. Spekulanter og børshajer tager chancen, befolkningerne løber risikoen og regeringerne skaber ikke andet end gunstige forhold for dette vulgære eventyr for de få, finansieret af de mange. Almindelige menneskers penge og arbejdskraft bliver brugt til at betale for bankpakker, gyldne håndtryk og anden svindel.

Vi vil stoppe spekulation i krig og tortur. Den profithungrende grådighed, der ødelægger miljøet, kroppen og maden. Politikere i lommen på finansmastodonterne. Den overdrevne overvågning og flere beføjelser til at slå ned på afvigere fra den udstukne linje. Nok er nok!"Se mere hér 

 

Stop ACTA - For et frit Internet! (25. januar 2012)I samarbejde med PROSA, Piratpartiet m.fl. arrangede Occupy Copenhagen demonstrationen Stop ACTA for et frit Internet der blev en kæmpe succes.

Se mere hér

bottom of page