top of page
Occupy Copenhagen Radio
 - i samarbejde med Radio Karen 
Sendes hver anden mandag (i lige uger)
Fra kl 12 - 16

FM 98,9 MHz (i Københavns området)
 
LIVESTREAM på 

 

Occupy Copenhagen Radio er en reaktion på vores oplevelse af en nosseløs journalist stab og korrumperet mainstream medieflade.

 

Vi er dedikeret til at forbinde og dele nyheder og historier som mainstream medierne synes at ignorere eller nedtone på baggrund af økonomiske eller politiske grunde.

 

Vores formål er at genoplive den demokratiske diskussion og opløse den globale magtelite.

 

Vi ønsker at skabe en informativ platform, til formål at støtte de igangværende folkelige protester over hele Verden.  Vi tror på uafhængige medier, net-neutralitet, et ægte deltagelsesdemokrati og aktivt medborgerskab.

 

We Are The Story - We Are The Media 

Siden 1990erne er koncentrationen i mainstream medierne accelereret med alarmerende hast, resulterende i at virksomhedernes interesser ligger over folkets, hvilket er kvælende ytringsfriheden og truer den demokratiske proces.

 

Hvad skete der med mangfoldighed i medierne? Hvad skete der med pressefriheden? Og hvad skete der med ideernes markedsplads?

 

Siden Ben Bagdikian udgav sin klassiske bog "Media Monopoly 'i 1983, er antallet af selskaber der dominerer medierne skrumpet fra 50 til blot 6 (fra 2010).

 

Det lader til, at vi, uden at blive advaret, bliver gennet hen imod en verden, hvor vores stemmer er kortlagt og vores valg indsnævret.

Et fænomen, der matches af tilsvarende tiltag i Nordamerika, Asien og flere andre steder verden over, forstærket af parallelle tiltag på at kontrollere hvordan det elektromagnetiske spektrum (FM-bånd osv.) og geostationære positioner fordeles, såvel som den løbende kontrol over internettet, grænser det til en billig og dårlig farce...

Tidligere udsendelser
 

Occupy CPH Radio #0001
08-07-2013 Del 1 · Del 2

Keywords: Pengeskabelse,

økonomi, gæld, renter, værdi,

Folkebevægelsen Mod Gæld,

Direkte, konsensus, flydende,

demokrati, online værktøjer,

loomio.org, liquidfeedback.org

LIVESTREAM
(offline)
 
bottom of page