top of page

Inspirational Zone :

~ kollektiv, bevidst evolution

Inspirational Zone - en Occupy kampagne for at skabe et fælles rum for vidensdeling, idé udveksling/udvikling og direkte aktion.

 

Vi vil hen over sommeren køre en kampagne for at sprede oplysning og opmærksomhed på aktive emner i Occupy såsom; gaveøkonomi, gældsstrejke, totalitarisme, whistleblowing, uddannelse og bæredygtige løsninger.

 

Læs mere uddybende om kampagnen hér

Første afsnit af Inspirational Zone løb af stablen lørdag den 29. juni i Folkets Hus med et pænt opbud.

Efter en introduktion til Occupy Copenhagen, Inspirational Zone-kampagnen og en gennemgang af de seneste aktiviteter gik vi igang med dagens oplæg "Pengesystem, Gældsfælder og Folkebevægelse".

 

Oplægget blev givet af Morten Kok og Casper Møller og startede ud med en visning af kortfilmen "Sacred Economics" der tjente det formål at give en kort med gennemført introduktion til det fraktionelle reservesystem og sammenkoble dagen med konferencen Beyond Green Economy hvorudfra idéen til denne kampagne opstod.

 

Efter oplægget havde vi en omsiggribende dialog omkring hvilke muligheder vi hver især ser for at skabe nogle forskellige aktioner.
Der blev drøftet flere ting ligefra alternative valuta, lokale/naboskabs økonomier og "Yes men”-aktioner - flere forskellige ting synes nu at være i støbeskeen, så hold øje med din gade og "din" bank de løbende uger ;-)

 

Efter endt dialog holdt vi fælles frokost med masser af tid til at lære nytilkomne at kende og drøfte idéerne videre.

 

Der blev desuden snakket omkring det nye Occupy magasin og vores nye platform i æteren i samarbejde med Radio Karen, mere info om begge ting vil følge her på siden.

 

Kampagnen er midlertidigt stillet i bero

 

 

Mere info følger ... :-)

bottom of page